Ambalaj : 1-4-10-20 Lt
Bor noksanlığı bitkilerde pek çok morfolojik değişikliklere neden olmaktadır. Genç yapraklarda kloroz sarı, kırmızı renklenme küçük ve biçimsiz yapraklar yaprak sapında, gövde ve yaprak damarlarında çatlama ve mantarlaşma yaprak ve gövdede kalınlaşma ve gevrekleşme, şalılaşma, bodurlaşma, tomurcuk, çiçek ve tohum oluşumunda azalma kök gelişiminde gerileme meyve iç kısmında boşluklar çürümeler camsı görünüm ve kahve renkli beneklerdir. Yapraktan ve topraktan uygulanabilen sıvı formülasyonlu bir üründür. Meyve tutumu için gerekli olan bor elementini bitkiye sağlar. Çiçeklenme, hücre bölünmesi ve proteinlerin üretimini teşvik eder. Bitkiye sağlanan bor şeker sentezine ve taşınmasına yardımcı olur. Hücre byümesine doğrudan etki yapar, bitkinin verim ve meyve kalitesini arttırır.
| ÜRÜN | YAPRAKTAN
cc/100 lt su | DAMLAMADAN
cc/1000 m2 |
|---|---|---|
| Sebzeler ve yapraklı sebzeler Meyve ağaçları ve bağ Endüstri bitkileri (Pamuk, tütün, çay, zeytin, ayçiçeği, soya fasulyesi, susam, haşhaş, anason, kenevir, şeker pancarı, yer fıstığı, gül ) Tahıllar(Hububatlar) (Buğday,arpa,mısır,çeltik,çavdar,yulaf) | 100-250 cc 100-250 cc 100-250 cc 100-250 cc | 250-1000 cc 250-1000 cc 250-1000 cc 250-1000 cc |
Bu sayfayı paylaş