Web Tasarım ve Sosyal Medya İçerik Yöneticisi

Fas Serisi

Fas-MAN

FAS-Man

Ambalaj : 1-4-10-20 Lt

Mangan bitkilerde pek çok yaşamsal enzim aktivitelerinden sorumlu mutlak gerekli bir mikrobesin elementidir. Mangan fotosentezde elektron aktarımında, karbonhidrat metobolizmasında, ATP (enerji bağları) ile enzim kompleksleri arasında magnezyum gibi köprü kurar. Klorofil oluşmasına yardımcı olur. Protein sentezi ve askorbik asit sentezi sağlamada görev alır. FAS-Man ile yukarıda saydığımız işlemleri yaparken, aynı zamanda içeriğindeki kökten kullanımlarında mantari kök hastalıklarına bağlı iletim demetleri tıkanıklarına açmakta, kök oluşumunu teşvik etmektedir. FAS-Man’ın yapraktan kullanımında mangan besin elementinin yaprak tarafından emilimi hızlı ve kolay olur ve buna bağlı olarak, mangan noksanlığından kaynaklı renk açılmalarını hızlı bir şekilde gidererek bitkinin fotosentez yapmasını sağlar, Klorofil içeriğini arttırarak bitkinin normal yeşil yaprak rengini almasını ve parlak olmasını sağlar. FAS-Man mangan beslenmesini sağlarken, yaprak uygulamalarında çiçeklenmeyi ve çiçek sağlığını gözle görülür bir şekilde arttırır. Marul, ıspanak gibi yaprakları yenen bitkilerde yaprak sağlığını temsil eden parlak koyu yeşil rengin sağlanmasında çok başarılıdır. Çünkü fotosentezin, birçok enzim faaliyetinin normal olarak gerçekleşmesini sağlayarak klorofil içeriğini arttırır. Kök hastalıklarından kaynaklanabilecek iletim demetlerindeki sıkıntıları giderir. Fosfordan hızlı bir şekilde faydalandığı için enerji mekanizmasının iyi çalışmasını sağlayarak bitkinin doğal dayanıklılığını arttırır. Fideliklerde, FAS-Man uygulamaları ile içeriğindeki besin elementlerine bağlı olarak, fidelerin hızlı gidişini baskılar, dayanıklılığını arttırır ve parlak, canlı yeşil rengin elde edilmesi sağlanır.

ÖNERİLER VE KULLANMA DOZAJLAR

ÜRÜNYAPRAKTAN
cc/100 lt su
DAMLAMADAN
cc/1000 m2
Sebzeler ve yapraklı sebzeler
Meyve ağaçları ve bağ
Endüstri bitkileri (Pamuk, tütün, çay, zeytin, ayçiçeği, soya fasulyesi, susam, haşhaş, anason, kenevir, şeker pancarı, yer fıstığı, gül )
Tahıllar(Hububatlar) (Buğday,arpa,mısır,çeltik,çavdar,yulaf)
100-250 cc
100-250 cc
100-250 cc

100-250 cc
1000-2000 cc
1000-2000 cc
1000-2000 cc

1000-2000 cc

Bu sayfayı paylaş